Reluare lucrări

#

Odată cu încălzirea vremii, din moment ce vremea ne-a permis, s-au reluat lucrările de îmbunătățire a infrastructurii rutiere din comuna Gănești, pe toate fronturile de lucru: 
- În satul Seuca, pe str. Gării, se lucrează la capacitate maximă la amenajarea, respectiv betonarea canalului colector al apelor pluviale, pe toată lungimea străzii. Lucrările sunt executate de SC Prenis SRL în cadrul obiectivului de investiții ”Reabilitare și modernizare străzi în localitățile Gănești, Seuca și DC 79 din comuna Gănești, județul Mureș”.

 

 
- În satul Gănești, pe toate străzile care nu au fost până acum asfaltate, au început simultan, în cadrul obiectivului de investiții "Îmbunătățirea infrastructurii rutiere în comuna Gănești, județul Mureș", lucrările de pregătire a infrastructurii, urmând ca în perioada următoare, bineînțeles în ritmul în care vremea ne va permite și nu vor exista precipitții abundente, să fie asfaltate fiecare, astfel încât până la sfârșitul verii să fie finalizate toate aceste obiective, de o deosebită importanță pentru populația comunei Gănești. Executantul lucrărilor este SC Aspharom SRL.

 

 

- Totodată pe străzile pe care până în rezent nu au fost finaliate lucrările de amenajare a rețelei de canalizare menajeră, prin aportul executantului lucrării, SC Verdinvest SRL, se execută ultimele retușuri și racorduri astfel încât să poată fi finalizate pe aceste tronsoane și lucrările de asfaltare.