În atenția tuturor cetățenilor beneficiari ai serviciului de canalizare menajeră!

Publicat in Anunțuri la data 2021-02-22 14:02:15
foto stire


RO: Vă informăm că de la data punerii în funcțiune a serviciului de canalizare pe raza comunei Gănești, ia amploare fenomenul de blocare a stațiilor de pompare a apelor reziduale din cauza blocării sistemului de pompare, datorită fixării pe paleții pompelor a diferitelor materiale care nu pot fi descompuse de apa menajeră introdusă în rețea (textile, șervețele umede, hârtie de altă calitate decât cea igienică, resturi alimentare).


Din cauza blocării tot mai frecvente a pompelor, sistemul de canalizare nu funcționează la parametrii optimi ceea ce duce atât la generarea de costuri suplimentare cât și la blocarea stațiilor de pompare ce duc la defectarea pompelor precum și la emanarea de mirosuri neplăcute, care generează disconfort.


Vă rugăm insistent să dați dovadă de maturitate și responsabilitate civică iar la deversarea apelor uzate în rețeaua de canalizare locală să nu introduceți în afară de hârtie igienică alte corpuri sau materiale străine. 


Vă mulțumim pentru înțelegere și conformare.


Conducerea UAT Gănești

 


HU: A csatornahálózat beüzemelésétől kezdve Vámosgálfalva község területén, a pompaházak nem működnek megfelelően, állandóan működésképtelenek a szennyvízhálózatba bekerült nem lebomló anyagok miatt (rongydarabok, nedvestörlök, egészségügyi betétek, ételmaradék).


A gyakori meghibásodások miatt a rendszer nem működik megfelelően, többlet költséget jelent a helyi költségvetésre nézve, megbénítva a rendszer teljes működését és kellemetlen szagokat áraszt a község területén.


Felkérjük a lakosságot, hogy figyeljen ezekre a dolgokra és felelősségteljesen használja a szennycsatornát, elkerülvén hogy idegen anyagok kerüljenek be a szennyvízcsatornába.


A rendszer megfelelő használata mindannyiunk érdeke, ezért felkérjük a lakosságot, hogy tudatosan éljünk ezzel a lehetőséggel.

A Vámosgálfalvi Polgármesteri Hivatal vezetősége