Compostează la tine acasă!

Publicat in Știri la data 2021-09-09 11:17:56
foto stire

ADI Ecolect Mureș, sub egida îndemnului “Compostezi și câștigi!”, organizează concursul “Compostează la tine acasă!” al cărui scop este acela de a îmbunătății condițiile de calitate ale vieții și ale mediului înconjurător prin reducerea cantităților de deșeuri depozitate la rampa de gunoi.

Importanța componenței compostului în programele de gestiune integrată a deșeurilor municipale a determinat o creștere a acțiunilor de educare a populației asupra beneficiilor care rezultă din transformarea în compost a biodeșeurilor generate în gospodăriile din mediul rural, dar și cel urban.

CE AI DE FĂCUT?

Începe să compostezi!

Pentru a participa:

Pregătește o scurtă prezentare care să cuprindă și câteva fotografii ale materialului biodegradabil pe care îl vei utiliza în realizarea compostului.
Trimite ceea ce ai pregătit la adresa de e-mail concurs@adiecolectms.ro până la data de 10 Septembrie 2021!

Pentru a putea câștiga:
Fotografiază lunar stadiile compostului realizat și trimite-ne aceste materiale, în intervalul 01.10.21 –   01.11.21, la adresa de e-mail menționată mai sus.


CE VOM FACE NOI?
Îți vom sta la dispoziție cu informații ori de câte ori ni le vei solicita.            
Premiem cele mai creative prezentări cu unelte și alte articole de grădinărit.

Purtând speranța că fiecare dintre noi vom dori să ne unim forțele, astfel încât SĂ FACEM POSIBILĂ REÎNTOARCEREA COMPOSTULUI ACASĂ, te invităm să participi activ la această experiență:
 

CULTIVĂ. HRĂNEȘTE-TE. COMPOSTEAZĂ. REPETĂ.

Regulament concurs

Afiș

Pliant