Anunț public privind dezbaterea publică

Publicat in Anunțuri la data 2022-12-16 13:53:02
foto stire

AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI MUREŞ anunță publicul interesat asupra depunerii raportului privind impactul asupra mediului şi a studiului de evaluare a impactului asupra corpurilor de apă pentru proiectul ”Amenajare lac de agrement prin adâncire și lărgire lac piscicol”, propus a fi amplasat în județul Mureș, loc. Păucișoara, com. Gănești, titular BLUE RIVER SRL. 
Tipul deciziei posibile luate de Agenția pentru Protecția Mediului Mureș poate fi emiterea acordului de mediu sau respingerea solicitării de emitere a acordului de mediu. Raportul privind impactul asupra mediului şi studiul de evaluare a impactului asupra corpurilor de apă pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș din loc. Târgu Mureș, str. Podeni, nr. 10, în zilele de luni, între orele orele 9-15 și marți-vineri, între orele 9-12 și la sediul BLUE RIVER SRL, din loc. Gănești, str. Principală, nr. 340, în zilele de luni-vineri, între orele 9-15.   
Documentele menționate sunt disponibile și pe site-ul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș http://apmms.anpm.ro 
Dezbaterea publică a raportului privind impactul asupra mediului şi a studiului de evaluare a impactului asupra corpurilor de apă va avea loc la Primăria Găneşti – loc. Găneşti, str. Principală, nr. 548, jud. Mureş, în data de 19.01.2023  începând cu ora 16.
Publicul interesat poate transmite în scris comentarii/opinii/observații privind documentele menționate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș din loc. Târgu Mureș, str. Podeni, nr. 10, pe e-mail la adresa office@apmms.anpm.ro sau pe fax la nr. 0256314985, până la data de 19.01.2023.