Vizită la Parlamentul European din Bruxelles

Publicat in Comunicate la data 2019-11-14 09:53:48
foto stire

RO: În cursul acestei săptămâni am avut onoarea de a fi prezent în Parlamentul European din Bruxelles, reprezentând comuna noastră, Gănești - care ocupă un loc fruntaș în ceea ce privește numărul de proiecte europene câștigate în ultimii ani.
Cu acest prilej am obținut informații prețioase legate nu numai de funcționarea Uniunii Europene și a Parlamentului European ci și despre noile posibilități de accesare a fondurilor europene destinate dezvoltării rurale în perioada următoare.
Mulțumesc și pe această cale europarlamentarului UDMR Vincze Loránt pentru invitație și organizare, precum și pentru experiența extraordinară pe care a reprezentat-o această vizită.

 

Primar,

Balog Elemér

 

 

HU: Megtiszteltetés volt számomra, hogy ezen a héten az Európai Parlamentben lehettem (Brüsszelben), községünket, Vámosgálfalvát képviselve, amely az első helyeket foglalja el az utóbbi években megnyert EU-s pályázatok számát illetően.
Ez alkalommal nemcsak az Európai Unió és az Európai Parlament működésével kapcsolatos információkkal bővültek ismereteim, hanem a községünket érintő újabb pályázati lehetőségekről is értesülhettem.
Ezúton is köszönetet szeretnék mondani a marosvásárhelyi származású Vincze Lórant RMDSZ Európai parlamenti képviselőnek a meghívásért és szervezésért, valamint a rendkívüli élményért amit ez a látógatás nyújtott számomra.

 

Balog Elemér

Polgármester