Depunere jurământ aleși locali: primar, consilieri locali

Publicat in Știri la data 2020-10-29 14:21:06
foto stire

Azi, 29.10.2020, ca urmare aplicării prevederilor Ordinului prefectului nr. 426/27.10.2020, la ora 10, în incinta sălii de sport din Gănești a avut loc ceremonia de constituire a Consiliului Local Gănești.
Instituția Prefectului Județului Mureș a fost reprezentată de D-nul subprefect Nagy Zsigmond, care a deschis lucrările ședinței.


Din totalul de 13 consilieri aleși au participat la ședința de investire 11 consilieri care au depus jurământul de credință în fața reprezentantului Instituției Prefectului Jud. Mureș, a secretarului genaral al UAT Com. Gănești, precum și a primarului reales, Balog Elemér.


După depunerea jurământului tuturor celor 11 consilieri validați, D-nul Balog Elemér în calitate de primar reales, a depus la rândul său jurământul de credință în fața consiliului local constituit.


În încheiere, D-nul subprefect Nagy Zsigmond a adresat felicitări atât d-nului primar reales cât și noului consiliu în exercițiu, asigurându-i în continuare de tot sprijinul și colaborarea Instituției Prefectului, la fel ca și până acum. 


D-nul Balog Elemér, la rândul său, a mulțumit tuturor și i-a asigurat în continuare de sprijin și înțelegere dar mai ales de o colaborare fructuoasă pentru ducerea la îndeplinire a tuturor obiectivelor aflate în implementare, precum și a celor care sunt pe masa de lucru, astfel încât prosperitatea comunei să fie în continuă creștere.